Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di vongole, fresche, ben pulite
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 4 filetti di orata fresca (150-180 g circa)
- 1 peperone verde a pezzi (70 g)
- 100 g di cipolla a pezzi
- 1 pomodoro maturo in quarti (200 g)
- 100 g di funghi champignon, puliti e a pezzi
- 20 g di vino bianco
- 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1120 kJ / 268 kcal
- Eiwitten
- 32.85 g
- Koolhydraten
- 2.8 g
- Vetten
- 13.95 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Orata ripiena con gamberi e zucchine in crosta di sale
45 min
Filetti di merluzzo con composta di cipolle al balsamico
1hod.
Insalata di seppioline con salsa di spinaci
30 min
Trancio di tonno con cremosa di cipolle
40 Min
Seppioline e gamberi gratinati
1 Std. 10 Min
Filetti di orata con crema di peperoni
1h 40min
Spigole all'acqua pazza
30 min
Tranci di tonno in crema alla cipolla
40 Min
Orata in crosta di patate con emulsione alle erbe
1 Std. 20 Min
Filetto di orata con peperoni
25min
Pesce spada al salmoriglio
5 min
Filetti di merluzzo al cartoccio
25min