Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di vongole, fresche, ben pulite
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 4 filetti di orata fresca (150-180 g circa)
- 1 peperone verde a pezzi (70 g)
- 100 g di cipolla a pezzi
- 1 pomodoro maturo in quarti (200 g)
- 100 g di funghi champignon, puliti e a pezzi
- 20 g di vino bianco
- 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1120 kJ / 268 kcal
- Eiwitten
- 32.85 g
- Koolhydraten
- 2.8 g
- Vetten
- 13.95 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Trancio di tonno con cremosa di cipolle
40 λεπτ.
Pesce spada all'arancia
40 λεπτ.
Cernia con salsa mediterranea
40 λεπτ.
Insalata di polpo e zucchine
1ωρ.
Orata al sale
40 λεπτ.
Zuppetta di crostacei
40 λεπτ.
Spigole all'acqua pazza
30min
Rombo pomodoro e nocciole
1ωρ.
Orata ripiena con gamberi e zucchine in crosta di sale
45 Min
Insalata di polpo, noci, mais e fagiolini
1ωρ.
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55min
Filetto di orata con peperoni
25min