Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di vongole, fresche, ben pulite
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 4 filetti di orata fresca (150-180 g circa)
- 1 peperone verde a pezzi (70 g)
- 100 g di cipolla a pezzi
- 1 pomodoro maturo in quarti (200 g)
- 100 g di funghi champignon, puliti e a pezzi
- 20 g di vino bianco
- 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1120 kJ / 268 kcal
- Eiwitten
- 32.85 g
- Koolhydraten
- 2.8 g
- Vetten
- 13.95 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40min
Orata al sale
40min
Filetti di merluzzo con composta di cipolle al balsamico
1h
Filetto di orata con peperoni
25 Min
Pesce spada con fagiolini e olive
40min
Pesce spada con marinata alle erbe e julienne di finocchi
1h 10min
Merluzzo e verdure in bellavista al rosmarino
40min
Spigola in crosta di zucchine con salsa al caviale di limone
1h 10min
Rotolo di nasello ai gamberi
1h
Filetti di merluzzo al cartoccio
25 Min
Pesce spada agrumato
35 Min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55 Min