Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di vongole, fresche, ben pulite
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 4 filetti di orata fresca (150-180 g circa)
- 1 peperone verde a pezzi (70 g)
- 100 g di cipolla a pezzi
- 1 pomodoro maturo in quarti (200 g)
- 100 g di funghi champignon, puliti e a pezzi
- 20 g di vino bianco
- 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1120 kJ / 268 kcal
- Eiwitten
- 32.85 g
- Koolhydraten
- 2.8 g
- Vetten
- 13.95 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmone al cartoccio
35min
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40 min
Orata al sale
40 min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55min
Spigole all'acqua pazza
30 min
Filetti di merluzzo al cartoccio
25min
Filetti di cernia con salsa al pomodoro
1h
Pesce spada con marinata alle erbe e julienne di finocchi
1h 10min
Dentice agli agrumi
45 min
Merluzzo tataki al pesto
30 min
Orata ripiena con gamberi e zucchine in crosta di sale
45 min
Orata in crosta di patate con emulsione alle erbe
1 Std. 20 Min