Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinatura
- 800 g di petto di pollo a tocchetti (3x3 cm circa)
- 2 foglie di alloro fresche, lavate e asciugate
- 1 cucchiaino di semi di coriandolo
- 1 cucchiaino di bacche di ginepro
- 2 - 4 pizzichi di sale, a piacere
- 2 - 4 pizzichi di pepe nero macinato, a piacere
- 300 - 350 g di birra scura (sino a copertura del pollo)
Cottura del pollo
- 2 scalogni a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di zucchine a dadini (2 cm)
- 30 g di birra bruna
- 200 g di acqua
- ½ dado per brodo vegetale
-
15
g di farina tipo 00
of 15 g di amido di mais (maizena) - 10 g di burro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1360 kJ / 325 kcal
- Eiwitten
- 47.9 g
- Koolhydraten
- 6.2 g
- Vetten
- 11.3 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo agrodolce con riso
40 min
Pollo con salsa al curry
50 min
Maiale allo zenzero
25 min
Pollo in umido con zafferano e arancia
1h 25min
Manzo alla Stroganoff
1h
Spezzatino di manzo danese
30 min
Maiale alla Colombo
1h 25min
Polpettine al curry
55 Min
Pollo Yassa
1h
Pollo alla senape e miele con purè di cavolfiore
1j 55 menit
Pollo in fricassea
50 min
Goulash alla birra doppio malto
1 Std. 15 Min