Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinatura
- 800 g di petto di pollo a tocchetti (3x3 cm circa)
- 2 foglie di alloro fresche, lavate e asciugate
- 1 cucchiaino di semi di coriandolo
- 1 cucchiaino di bacche di ginepro
- 2 - 4 pizzichi di sale, a piacere
- 2 - 4 pizzichi di pepe nero macinato, a piacere
- 300 - 350 g di birra scura (sino a copertura del pollo)
Cottura del pollo
- 2 scalogni a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di zucchine a dadini (2 cm)
- 30 g di birra bruna
- 200 g di acqua
- ½ dado per brodo vegetale
-
15
g di farina tipo 00
of 15 g di amido di mais (maizena) - 10 g di burro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1360 kJ / 325 kcal
- Eiwitten
- 47.9 g
- Koolhydraten
- 6.2 g
- Vetten
- 11.3 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Goulash alla birra doppio malto
1u. 15min
Pollo con funghi al vino rosso
55min
Cozze al vino bianco e salsa alla panna
45min
Manzo stufato con chipotle
1h
Subrics
50min
Pollo alla Cantonese con verdure
25min
Pollo alla pechinese
55min
Spezzatino di agnello con cipolle
55min
Bocconcini di vitello con mele cotogne
1 Std. 5 Min
Spezzatino di maiale, mele e cipolle
1h 30min
Pollo alla marocchina con cous cous
40min
Spezzatino di reale alle olive
1h 20min