Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di cipolla in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di salsiccia a pezzi
- 320 g di riso Carnaroli (cottura 18 min.)
- 100 g di vino bianco secco
-
900
g di brodo di carne
of 900 g di acqua + 2 cucchiaini di dado per brodo di carne fatto incasa - 1 pizzico di sale + q.b.
- 300 g di gamberetti freschi sgusciati
- 400 g di mele a dadini
- 40 g di burro a pezzi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2524 kJ / 603 kcal
- Eiwitten
- 22.5 g
- Koolhydraten
- 73.4 g
- Vetten
- 25 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto con Brie, speck e noci
35 dk
Risotto funghi e mirtilli
35 dk
Risotto alle pere e gamberetti
50 Min
Risotto primavera allo speck
1 Std. 5 Min
Risotto con pancetta, noci e panna
35 dk
Risotto affumicato
35 dk
Risotto al salmone con crema di porri
40 dk
Risotto con mele e funghi
40 dk
Risotto zucchine e gamberi
1 Std. 15 Min
Risotto ai quattro formaggi
40 dk
Risotto al salmone affumicato
30 Min
Risotto con salsiccia e piselli
40 dk