Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di baccalà ammollato e dissalato
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 5 pomodori ciliegino a metà
- 3 pizzichi di origano fresco
- 10 olive verdi
- 100 g di acqua
- 1 pizzico di sale (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 891 kJ / 213 kcal
- Eiwitten
- 22.2 g
- Koolhydraten
- 1.8 g
- Vetten
- 13.1 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10 min
Baccalà della Vigilia (TM5)
1u.
Moscardini al limone
30min
Baccalà alla livornese
35 min
Baccalà alla ligure
1u.
Alici ripiene al Varoma
50min
Baccalà, patate e funghi
45min
Alici alla Reggina
45min
Baccalà con patate e peperoni alla maggiorana
40min
Baccalà all'olio con scarola e pomodorini
1u.
Spigole all'acqua pazza
30min
Zuppa di baccalà
1u.