Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di baccalà ammollato e dissalato
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 5 pomodori ciliegino a metà
- 3 pizzichi di origano fresco
- 10 olive verdi
- 100 g di acqua
- 1 pizzico di sale (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 891 kJ / 213 kcal
- Eiwitten
- 22.2 g
- Koolhydraten
- 1.8 g
- Vetten
- 13.1 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baccalà alla ligure
1h
Baccalà, patate e funghi
45 min
Moscardini al limone
30 Min
Spigole all'acqua pazza
30 Min
Zuppa di baccalà alle cipolle
35 Min
Insalata di calamari
55 Min
Alici alla Reggina
45 min
Zuppa di baccalà
1h
Calamari alla marchigiana
35 Min
Baccalà agli agrumi e purea di cavolo romano
55 Min
Baccalà della Vigilia (TM5)
1h
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1u. 10min