Bavette pancetta e finferli

Bavette pancetta e finferli

4.7 33 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 100 g di porro a listarelle
  • 20 g olio extravergine di oliva
  • 100 g di pancetta a cubetti
  • 350 g di funghi finferli freschi puliti e a pezzi
  • 1 cucchiaino raso di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 150 g di panna da cucina
  • 320 g di pasta secca tipo bavette

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 18.6 g
Calorieën 2322 kJ / 555 kcal
Vetten 26.5 g
Vezels 4.9 g
Koolhydraten 60.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...