Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di porro a listarelle
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di pancetta a cubetti
- 350 g di funghi finferli freschi, puliti e a pezzi
- 1 cucchiaino raso di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 150 g di panna da cucina
- 320 g di pasta secca tipo bavette
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2322 kJ / 555 kcal
- Eiwitten
- 18.6 g
- Koolhydraten
- 60.6 g
- Vetten
- 26.5 g
- Vezels
- 4.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Linguine al salmone e vodka
20 Min
Fusilli tricolore
30 Min
Orecchiette con ragù di salsiccia
1sa
Penne alle erbe aromatiche e pomodori secchi
35 dk
Farfalle al sugo di piselli e prosciutto
45 Min
Fusilli alle cozze piccanti
55 Min
Pappardelle spinaci e cipollotti
40 dk
Gomiti, olive e acciughe
30 Min
Cecapreti con ragù della ciociaria
3h
Orecchiette di quinoa con sugo allo speck e funghi
4 godz. 10 min
Farfalle ai sapori di Sicilia
45 Min
Risotto rosso con peperone e pomodoro
40 dk