Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sugo all'amatriciana
- 120 g di guanciale a tocchetti
- 40 g di vino bianco secco
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 100 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
Besciamella
- 500 g di latte
- 50 g di farina
- 20 g di burro
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata
Terminare la preparazione
- 250 g di pasta all'uovo fresca tipo lasagne
- pecorino grattugiato q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1498.5 kJ / 358.2 kcal
- Eiwitten
- 10.6 g
- Koolhydraten
- 35.2 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tagliatelle panna e funghi
1h
Pasta al forno classica
1 Std. 30 Min
Orecchiette in rosso con pancetta (senza glutine)
3 Std. 55 Min
Lasagne al prosciutto cotto (senza glutine)
1 Std. 45 Min
Pasta pomodoro ricotta e mortadella
25 min
Rigatoni affumicati
25 min
Timballo di pasta al tonno (per 1 persona)
45min
Tagliolini alla molisana
1 Std. 30 Min
Torta di paccheri in crosta di frutta secca
1h 40 min.
Torta salata con pomodorini e olive
1h 10 min
Tagliatelle di nonna Marietta
1h
Farfalle alle olive e mozzarella
30min