Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di burro
- 50 g di cipolla a pezzi
- 40 g di amido di mais (maizena)
- 600 g di latte
- 2 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe + q.b.
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1200 g di acqua
- 400 g di pasta secca corta di mais e riso integrale, senza glutine (cottura 12 minuti)
- 500 g di mozzarella, scolata e a pezzi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2824 kJ / 675 kcal
- Eiwitten
- 34.7 g
- Koolhydraten
- 59.6 g
- Vetten
- 34.8 g
- Vezels
- 1.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Farfalle alle olive e mozzarella
30 Min
Timballo al forno con zucchine (senza glutine)
1h 5min
Rigatoni affumicati
25 Min
Quiche svuotafrigo
40 Min
Gratin di patate
50 Min
Pasta sfiziosa
30 Min
Patate gratinate al Gorgonzola
40 Min
Penne in crema di Parmigiano e zafferano
30 Min
Farfalle risottate panna e prosciutto (1 porzione)
30 Min
Pasta al forno veloce
45 Min
Pasta al forno alla boscaiola (senza glutine)
1 Std.
Pasta al forno classica
1 Std. 30 Min