Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di burro
- 50 g di cipolla a pezzi
- 40 g di amido di mais (maizena)
- 600 g di latte
- 2 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe + q.b.
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1200 g di acqua
- 400 g di pasta secca corta di mais e riso integrale, senza glutine (cottura 12 minuti)
- 500 g di mozzarella, scolata e a pezzi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2824 kJ / 675 kcal
- Eiwitten
- 34.7 g
- Koolhydraten
- 59.6 g
- Vetten
- 34.8 g
- Vezels
- 1.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta al forno classica
1 Std. 30 Min
Pasta pomodoro ricotta e mortadella
25 Min
Pasta al forno veloce
45 min
Sformato di riso con brie e cotto
1 Std. 30 Min
Lasagna da calcio
2 Std. 30 Min
Pasta al forno alla boscaiola (senza glutine)
1h
Timballo al forno con zucchine (senza glutine)
1 godz. 5 min
Pasta gratinata
50 min
Pasta patate e speck
40 min
Paccheri con sugo e ricotta di pecora
20min
Wurstel e patate speziate
1 godz. 5 min
Torta di patate e mais
1 Std. 50 Min