Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio
- 1 scalogno a metà
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 3 carciofi, la parte tenera a fettine
- 2 cucchiaini di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 300 g di gamberi di media grandezza, sgusciati a pezzetti
- 1500 g di acqua
- 350 g di pasta secca tipo tagliolini
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1929 kJ / 461 kcal
- Eiwitten
- 25.8 g
- Koolhydraten
- 70.4 g
- Vetten
- 10.4 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Farfalle pesto e gamberi
20 Min
Calamarata, spigola e Pachino
30min
Tagliolini con pesce spada alla mediterranea
20 Min
Paccheri risottati con carciofi alla carbonara
40min
Scorze di mandorla alla rana pescatrice
35min
Tagliatelle ai funghi
1h
Trofie fave, asparagi e pancetta
40min
Risotto gamberi e carciofi
30min
Spaghetti pesce spada, peperoni e bottarga
50min
Fusilli integrali gamberi e zucchine
40min
Spaghetti alla chitarra con calamari e salsa di olive (senza glutine)
35min
Tagliolini al sugo di spada
30min