Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio
- 1 scalogno a metà
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 3 carciofi, la parte tenera a fettine
- 2 cucchiaini di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 300 g di gamberi di media grandezza, sgusciati a pezzetti
- 1500 g di acqua
- 350 g di pasta secca tipo tagliolini
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1929 kJ / 461 kcal
- Eiwitten
- 25.8 g
- Koolhydraten
- 70.4 g
- Vetten
- 10.4 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fusilli ai carciofi e piselli
30 min
Risotto gamberi e carciofi
30 min
Spaghetti alla chitarra con calamari e salsa di olive (senza glutine)
35 Min
Spaghetti al polpo
1h 10 min
Fusilli risottati alle seppie
40 min
Linguine ai gamberoni
30 min
Farfalle asparagi, pancetta e zafferano
35 Min
Calamarata, spigola e Pachino
30 min
Scorze di mandorla alla rana pescatrice
35 Min
Paccheri risottati con carciofi alla carbonara
40 min
Penne al ragù di polpo
1 Std.
Tagliolini con pesce spada alla mediterranea
20 Min