Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tagliatelle
- 10 g di foglie di basilico fresche, lavate ed asciugate
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 300 g di farina
- 3 uova
Sugo di olive e pomodori
- 70 g di pecorino Romano, a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
-
400
g di pomodori, tipo San Marzano, senza pelle e a cubetti (2-3 cm)
of 400 g di pomodori pelati, senza pelle e a cubetti (2-3 cm) - 1 rametto di basilico fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe
- 120 g di olive nere denocciolate a metà
- 1200 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2929 kJ / 700 kcal
- Eiwitten
- 33.6 g
- Koolhydraten
- 86.9 g
- Vetten
- 25.9 g
- Vezels
- 6.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ravioli alla cernia con sugo di pomodoro al basilico
2u. 5min
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco
45min
Penne all'arrabbiata
20min
Penne alla puttanesca
35min
Sugo alla puttanesca
45min
Tagliatelle al basilico al sugo di olive e pomodori
1 Std. 25 Min
Sugo al tonno
45min
Paccheri con sugo e ricotta di pecora
20min
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco e formaggio di capra
1h
Gomiti, olive e acciughe
30min
Orecchiette di quinoa con sugo allo speck e funghi
4h 10min
Pappardelle al basilico con sugo di pomodorini
1h 30min