Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Anellini
- 300 g di farina tipo 0 + q.b.
- 2 uova (circa 60 g l'una)
- 60 g di acqua fredda
Sugo alla pecorara
- 40 g di cipolla in quarti
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 130 g di melanzana a tocchetti (2-3 cm)
- 150 g di zucchine a tocchetti (2-3 cm)
- 100 g di peperone giallo, pulito e a tocchetti (2-3 cm)
- 400 g di passata di pomodoro
- 2 pizzichi di sale
- 300 g di ricotta di pecora, scolata dal siero
- 50 g di pecorino grattugiato
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2582 kJ / 617 kcal
- Eiwitten
- 24.4 g
- Koolhydraten
- 70.8 g
- Vetten
- 26.3 g
- Vezels
- 4.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Caserecce integrali tonno e pomodorini
35min
Caserecce risottate ai tre peperoni
55min
Paccheri risottati con carciofi alla carbonara
40min
Gnocchi di ricotta al sugo di carciofi
1h
Penne alla puttanesca
35min
Penne risottate aglio, olio e pomodori secchi
45 Min
Caserecce con pisellini freschi e bacon croccante
45 Min
Pasta alla mugnaia
2h
Bucatini alle melanzane, pomodori e funghi porcini
50 Min
Penne risottate al pesto di melanzane
40min
Farfalle ai sapori di Sicilia
45 Min
Nidi di spaghetti con crema di melanzane
30min