Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cavatelli
- 175 g di farina tipo 0 + q.b.
- 50 g di rucola, lavata e asciugata
- 125 g di semola rimacinata di grano duro
- 100 g di acqua
- 10 g di olio extravergine di oliva
Crema di ceci e cozze
- 1 scalogno
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 1 peperoncino piccante fresco
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di ceci bianchi lessi, sgocciolati
- 200 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- acqua q.b.
- sale q.b.
- 1 spicchio di aglio
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 250 g di cozze pulite e sgusciate
- 20 g di vino bianco
- 10 pomodorini ciliegia in quarti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2347 kJ / 561 kcal
- Eiwitten
- 20.5 g
- Koolhydraten
- 72.3 g
- Vetten
- 21.1 g
- Vezels
- 6.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Calzone pugliese alle cipolle
2hod. 30min
Fettuccine cime di rapa, stracciatella e pepe rosa
1h 40min
Calamarata, spigola e Pachino
30 min
Paccheri risottati con carciofi alla carbonara
40 Min
Scarcella di pasqua ripiena
55 Min
Lagane, ceci e vongole
30 min
Scorze di mandorla alla rana pescatrice
35 min
Cornucopia ripiena di tagliolini al merluzzo e lenticchie
2hod. 20min
Spigole all'acqua pazza
30 min
Cavatelli ai frutti di mare
1hod.
Minestra di fave con cicoria
50 Min
Scialatielli con pesto di cicorie su purea di fave
55 Min