Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cecapreti
- 500 g di farina tipo 0
- 1 uovo
- 200 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
Ragù
- 40 g di cipolla a pezzi
- 30 g di gambo di sedano a pezzi
- 60 g di carota, pelata e a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di carne trita di maiale
- 300 g di salsiccia di maiale fresca, sgranata
- 150 g di pancetta tesa di maiale a cubetti
- 40 g di grappa
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di peperoncino rosso
- 2 foglie di alloro fresche, lavate
- 250 g di brodo vegetale
Terminare la preparazione
- pecorino romano grattugiato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3593.1 kJ / 858.2 kcal
- Eiwitten
- 37.9 g
- Koolhydraten
- 64.3 g
- Vetten
- 46.2 g
- Verzadigd vet
- 14.3 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 613.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Penne alla puttanesca
35 min
Spaghetti all'amatriciana
35 min
Supplì (di Francesca Romana Barberini)
50 min
Penne all'arrabbiata
20min
Pasta all'amatriciana (6 porzioni)
30 min
Orecchiette con ragù di salsiccia
1h
Bucatini all'amatriciana
45 min
Lasagne all'amatriciana
2h
Frascarelli con sugo di salsiccia
1h 30min
Ravioli ai carciofi e pancetta
1h 20 min
Penne alla Norcina
45 min
Sugo all'amatriciana
50 min