Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di pecorino Romano a pezzi (2-3 cm)
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 60 g di cipolla dorata a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1000 g di bocconcini di carne di agnello (3 cm circa)
- 100 g di vino bianco secco
- 800 g di piselli freschi
- 2 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 6 uova
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3929.3 kJ / 938.5 kcal
- Eiwitten
- 29.2 g
- Koolhydraten
- 22.6 g
- Vetten
- 51.7 g
- Verzadigd vet
- 20.1 g
- Vezels
- 7.2 g
- Natrium
- 1247.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Baccalà fritto in pastella
1h 10min
Dessert di Capodanno alla melagrana
1 godz.
Baccalà con peperoni cruschi
50 min
Baccalà ricco della Vigilia (TM6)
1 godz.
Baccalà alla Soutelo
30 min
Zeppole di San Giuseppe
1 Std. 50 Min
Zuppa di funghi e pescatrice
45 min
Arancini ai frutti di mare
2 Std.
Pasta alla genovese con ossobuco alla milanese su fonduta di Parmigiano (di Maurizio Rosazza)
3 Std. 40 Min
Spigole all'acqua pazza
30 min
Riso patate e cozze
1 godz.
Fagioli con le cotiche
1 Std. 45 Min