Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di pecorino Romano a pezzi (2-3 cm)
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 60 g di cipolla dorata a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1000 g di bocconcini di carne di agnello (3 cm circa)
- 100 g di vino bianco secco
- 800 g di piselli freschi
- 2 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 6 uova
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3929.3 kJ / 938.5 kcal
- Eiwitten
- 29.2 g
- Koolhydraten
- 22.6 g
- Vetten
- 51.7 g
- Verzadigd vet
- 20.1 g
- Vezels
- 7.2 g
- Natrium
- 1247.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Agnello al vino
40min
Coniglio ai funghi
1 Std. 10 Min
Cupola di pane con agnello e patate
2h
Trippa in bianco alla napoletana
1 Std. 30 Min
Casatiello dolce (con lievito madre)
19h
Scrigno di cappelletti
2h
Sartù di riso
1 Std. 25 Min
Agnello a vapore alla marocchina con cous cous
1 Std.
A ‘ngornata
2 Std. 20 Min
Ziti con ragù alla napoletana
1 Std. 30 Min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1 Std. 10 Min
Friarielli e salsiccia
50min