Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 2 - 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 60 g di latte
- 2 uova
- 3 - 4 pizzichi di sale
- 2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato
- olio di arachidi per friggere
- 100 g di pangrattato
- 6 fette di pane raffermo
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 919 kJ / 220 kcal
- Eiwitten
- 7.5 g
- Koolhydraten
- 28.5 g
- Vetten
- 9.2 g
- Verzadigd vet
- 1.4 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 576.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpette in salsa spagnola
1h
Tagliatelle tricolore
1h
Broéto chioggiotto
1 godz. 10 min
Petit Four
1h
Merendini al cioccolato
40 min
Grissini cipolla e pancetta
3h
Bianchini sardi
2h
Cannelloni al ragù
1 godz. 30 min
Spaghetti al sugo di polpettine
1 godz. 30 min
Braciole pugliesi
1h
Pasta alla carcerata
30 min
Maccheroncini al forno con melanzane e pomodorini
30 min