Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 2 - 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 60 g di latte
- 2 uova
- 3 - 4 pizzichi di sale
- 2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato
- olio di arachidi per friggere
- 100 g di pangrattato
- 6 fette di pane raffermo
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 919 kJ / 220 kcal
- Eiwitten
- 7.5 g
- Koolhydraten
- 28.5 g
- Vetten
- 9.2 g
- Verzadigd vet
- 1.4 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 576.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Penne risottate funghi, salsiccia e castagne
40 min
Buccellato
4 Std.
Focaccia di patate in padella
1h
Pasta alla carcerata
30 min
Spaghetti alla "carbonara sbagliata"
30 min
Turcinilli (torcinelli abruzzesi)
3h
Cheesecake al cioccolato al Varoma
1h
Frittelle di riso
1h
Anelli salati al Parmigiano Reggiano
40 min
Frittelle di patate aromatiche
45 min
Petit Four
1h
Farfalle risottate alla boscaiola
40 min