Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g di acqua
- 100 g di aceto bianco
- 1 cucchiaino di sale
- 500 g di cipolline tipo lampascioni
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di olio di semi di mais
- 400 g di patate, pelate e a cubetti (2 cm circa)
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3307.6 kJ / 790 kcal
- Eiwitten
- 2.5 g
- Koolhydraten
- 24.5 g
- Vetten
- 75.5 g
- Verzadigd vet
- 10.5 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 3667.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pettole pugliesi
3 Std.
Carciofi ripieni
50 Min
Zuppa di carciofi
35 min
Cime di rapa stufate
55 min
Salsiccia e cardoncelli
55 min
Pucce
7 Std.
Baccalà con peperoni cruschi
50 Min
Fave al guanciale
35 min
Scialatielli con pesto di cicorie su purea di fave
55 min
Zuppa di patate e carciofi
1 Std.
Cicorie stufate
35 min
Minestra di fave con cicoria
50 Min