Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g di acqua
- 100 g di aceto bianco
- 1 cucchiaino di sale
- 500 g di cipolline tipo lampascioni
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di olio di semi di mais
- 400 g di patate, pelate e a cubetti (2 cm circa)
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3307.6 kJ / 790 kcal
- Eiwitten
- 2.5 g
- Koolhydraten
- 24.5 g
- Vetten
- 75.5 g
- Verzadigd vet
- 10.5 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 3667.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Calzone pugliese alle cipolle
2 godz. 30 min
Baccalà fritto in pastella
1h 10min
Mille infranti in brodo
9 Std. 50 Min
Baccalà con peperoni cruschi
50 Min
Calzoncini con i ceci
2 Std. 15 Min
Torta salata di cipolle bianche
1 Std. 25 Min
Mostaccioli al mosto cotto
1 Std.
Salsiccia e cardoncelli
55min
Fusilli con melanzane al funghetto
40 Min
Zuppa di bietole
35 Min
Minestra di fave con cicoria
50 Min
Bietole con emulsione di pomodorini
50 Min