Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mise en place
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1000 g di cozze fresche pulite (vedere consigli)
- 500 g di vongole, spurgate in acqua fredda (vedere consigli)
- 650 g di acqua
- 240 g di pasta secca corta, tipo calamarata
- 40 g di scalogno a metà
- 10 g di radice fresca di zenzero, pelata
- 200 g di piselli freschi, sgranati (peso lordo 800 g)
- 100 g di liquido di cottura dei molluschi (filtrato)
- 1 cucchiaino raso di sale
Terminare la preparazione
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1883 kJ / 450 kcal
- Eiwitten
- 22.1 g
- Koolhydraten
- 50.7 g
- Vetten
- 19.1 g
Alternatieve recepten
Cuori al mascarpone e pistacchi
4h 15min
Paccheri zucca e gamberoni
50 min
Calamari sottovuoto ripieni ai carciofi
1h
Baccalà e mazzancolle su crema di spinaci
35 min
Spaghetti pesce spada, peperoni e bottarga
50 min
Risotto ai frutti di mare e salame piccante
1h 5min
Medaglioni di maiale con salsa alla senape e patate (Bimby Friend)
1h 5min
Linguine al nero di seppia
45 min
Riso ai frutti di mare
1h 40min
Involtini di spigola
40 min
Spaghetti alla marinara in bianco
50 min
Linguine con scampi al limone
20 min