Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mise en place
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1000 g di cozze fresche pulite (vedere consigli)
- 500 g di vongole, spurgate in acqua fredda (vedere consigli)
- 650 g di acqua
- 240 g di pasta secca corta, tipo calamarata
- 40 g di scalogno a metà
- 10 g di radice fresca di zenzero, pelata
- 200 g di piselli freschi, sgranati (peso lordo 800 g)
- 100 g di liquido di cottura dei molluschi (filtrato)
- 1 cucchiaino raso di sale
Terminare la preparazione
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1883 kJ / 450 kcal
- Eiwitten
- 22.1 g
- Koolhydraten
- 50.7 g
- Vetten
- 19.1 g
Alternatieve recepten
Penne risottate con le cozze
1h 5min
Paccheri zucca e gamberoni
50 Min
Cavatelli di rucola con crema di ceci e cozze
1h 5min
Spaghetti al polpo
1h 10min
Mezze maniche con fagioli e cozze
1h
Orata e vongole con salsa alle verdure
30 min
Lagane, ceci e vongole
30 min
Scorze di mandorla alla rana pescatrice
35 min
Marmitako di polpo
50 Min
Cuori in amor di rapa
2h
Cavatelli ai frutti di mare
1h
Spaghetti pesce spada, peperoni e bottarga
50 Min