Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g di pancetta a cubetti
- 60 g di carota, pelata e a pezzi (2 cm circa)
- 120 g di cipolla dorata in quarti
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di carne trita di agnello
- 70 g di vino bianco secco
- 300 g di passata di pomodoro
- 1 cucchiaino di sale
- 300 g di pasta all'uovo secca tipo pappardelle
- 20 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2724 kJ / 651 kcal
- Eiwitten
- 42.4 g
- Koolhydraten
- 63.5 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 3.8 g
Alternatieve recepten
Penne al ragù di polpo
1u.
Ragù di salsiccia
1h 15 min
Spaghetti al polpo
1h 10 min
Fusilli alle cozze piccanti
55 Min
Tortelli di zucca e seitan con salsa di noci
1h 15 min
Pappardelle al ragù di agnello
1u.
Penne al sugo di calamari
40min
Spaghetti alla marinara in bianco
50min
Ragù di funghi
1h 10 min
Ravioli di ricotta al sugo di agnello
1h 20min
Sugo di cozze e vongole
1h 20min
Fideuá di polpo
1h 10 min