Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g di pancetta a cubetti
- 60 g di carota, pelata e a pezzi (2 cm circa)
- 120 g di cipolla dorata in quarti
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di carne trita di agnello
- 70 g di vino bianco secco
- 300 g di passata di pomodoro
- 1 cucchiaino di sale
- 300 g di pasta all'uovo secca tipo pappardelle
- 20 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2724 kJ / 651 kcal
- Eiwitten
- 42.4 g
- Koolhydraten
- 63.5 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 3.8 g
Alternatieve recepten
Ravioli alla cernia con sugo di pomodoro al basilico
2u. 5min
Tagliatelle fresche ai funghi porcini
1h
Strascinati al ragù di carne
2 Std. 40 Min
Involtini di manzo con patate
1 Std. 40 Min
Scottiglia
1h 30min
Pappardelle al forno con ragù di carne e ricotta
1h 30min
Calamaretti e funghi in cestini di polenta
1h 50 min.
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco e formaggio di capra
1h
Zuppetta di mare con crocchette di patate
1h 50 min.
Pappardelle al ragù di agnello
1h
Cannelloni di carne con sugo alle verdure
1h 5min
Mini corone di riso con ragù alla boscaiola
1 Std. 10 Min