Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g di pancetta a cubetti
- 60 g di carota, pelata e a pezzi (2 cm circa)
- 120 g di cipolla dorata in quarti
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di carne trita di agnello
- 70 g di vino bianco secco
- 300 g di passata di pomodoro
- 1 cucchiaino di sale
- 300 g di pasta all'uovo secca tipo pappardelle
- 20 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2724 kJ / 651 kcal
- Eiwitten
- 42.4 g
- Koolhydraten
- 63.5 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 3.8 g
Alternatieve recepten
Pappardelle al ragù di agnello
1h
Maccheroni al forno con sugo e polpettine
1h 30min
Cannelloni di maiale in sugo di verdure
1h 5min
Agnello in umido
1 Std. 20 Min
Ravioli di ricotta al sugo di agnello
1 Std. 20 Min
Stufato di agnello
2h
Sagne chine
1 Std. 40 Min
Costolette di agnello in crosta
2j 30 menit
Spezzatino di agnello con patate e piselli
1 godz. 45 min
Malloreddus alla campidanese
3 Std.
Spezzatino alla birra scura
13 godz. 30 min
Ragù alla barese
4 Std.