Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 75 g di frutta secca mista sgusciata
- 100 g di cipolla bianca in quarti
- 100 g di carota, pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 700 g di carne trita di manzo
- 350 g di salsiccia di maiale fresca, spellata e sgranata
- 120 g di vino rosso
- 450 g di passata di pomodoro
- 2 cucchiaini di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 750 g di pasta secca tipo paccheri
- 105 g di mozzarella disidratata a dadini (1-2 cm)
- 2 cucchiai di Parmigiano reggiano grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2929 kJ / 700 kcal
- Eiwitten
- 38.8 g
- Koolhydraten
- 64.2 g
- Vetten
- 31.9 g
- Vezels
- 4.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lenticchie e salsiccia
2h 55min
Terrine di polenta gratinata con salsa ai funghi
1óra 15p
Strüdel mummia alla zucca e cioccolato
2óra
Pane alla birra (TM6)
4h
Super Ham-Burger
2 godz. 30 min
Tagliatelle di nocciole con sugo al guanciale
1h
Cupola di pane con agnello e patate
2óra
Polenta con straccetti di manzo
1 godz. 30 min
Panna montata all'aneto
5 min.
Pizza romana bianca
6 godz. 30 min
Orecchiette al grano arso con cime di rapa
5óra
Pappardelle al forno con ragù di carne e ricotta
1 godz. 30 min