Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cous cous
- 40 g di acqua
- 500 g di cous cous precotto
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di cipolle in quarti
- 3 spicchi di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 300 g di gamberi crudi sgusciati, puliti ed eviscerati
Terminare la preparazione
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di crostacei misti a pezzi
- 100 g di seppie, pulite e ad anelli
- 6 gamberoni giganti crudi, sgusciati, puliti ed eviscerati
- 1500 g di acqua
- 200 g di concentrato di pomodoro
- 1500 g di pesce misto per zuppa (scorfano, triglie ecc.)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2347 kJ / 561 kcal
- Eiwitten
- 45.3 g
- Koolhydraten
- 58.6 g
- Vetten
- 16.1 g
- Vezels
- 3.1 g
Alternatieve recepten
Pasta con le sarde (Pasta chi sardi)
55 Min
Caponata di pesce spada e melanzane
1h 30min
Granita di gelsi
15min
Pappardelle con macco di fave fresche
55 Min
Macco di fave messinesi con calamari
50 min
Cous cous delle Lipari ai frutti di mare e capperi
1h
Cous cous con calamaretti
40min
Fettuccine integrali con macco di fave fresche e gamberi
50 min
Cartocci e viennesi siciliani
3 Std. 15 Min
Involtini di pesce spatola con crema di pomodorini e menta
1h
Panelle
1h 25min
Involtini di pesce spada alla pantesca
1h