Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cous cous
- 40 g di acqua
- 500 g di cous cous precotto
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di cipolle in quarti
- 3 spicchi di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 300 g di gamberi crudi sgusciati, puliti ed eviscerati
Terminare la preparazione
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di crostacei misti a pezzi
- 100 g di seppie, pulite e ad anelli
- 6 gamberoni giganti crudi, sgusciati, puliti ed eviscerati
- 1500 g di acqua
- 200 g di concentrato di pomodoro
- 1500 g di pesce misto per zuppa (scorfano, triglie ecc.)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2347 kJ / 561 kcal
- Eiwitten
- 45.3 g
- Koolhydraten
- 58.6 g
- Vetten
- 16.1 g
- Vezels
- 3.1 g
Alternatieve recepten
Rosticceria siciliana
2 Std.
Muffolette
3h
Sfinciuni
3 Std. 30 Min
Panelle
1 godz. 25 min
Sfincione favarese
3h
Pappardelle con macco di fave fresche
55 min
Sarde a beccafico
35 min
Macco di fave messinesi con calamari
50 min
Cous cous delle Lipari ai frutti di mare e capperi
1 godz.
Granita di gelsi
15min
Polpette con le sarde
25min
Linguine al nero di seppia
45 min