Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta fresca
- 240 g di acqua
- 50 g di fiori di zucchina, senza gambo e pistilli
- 1 cucchiaini rasi di sale
- 500 g di semola di grano duro
Sugo di zucchine
-
2
cipollotti a pezzi
of 2 porri a pezzi - 2 zucchine medie a julienne
- 1 cucchiaino di sale
- 40 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2205 kJ / 527 kcal
- Eiwitten
- 15.5 g
- Koolhydraten
- 98.3 g
- Vetten
- 10.7 g
- Vezels
- 5.25 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ravioli alle erbe aromatiche e crema di ortiche
1 Std. 50 Min
Tagliatelle panna e funghi
1 Std.
Tagliatelle fresche ai funghi porcini
1 Std.
Tagliatelle ai funghi
1 Std.
Spaghetti integrali con pesto di asparagi e semi di papavero
45 Min
Farfalle asparagi e bottarga
35 Min
Fusilli primavera ai carciofi e piselli
30 Min
Ravioli con salsa di zucchine
35 Min
Spaghetti alla chitarra con piselli e curcuma (vegan)
50 Min
Tagliatelle agli spinaci, stracciatella e pomodorini (senza glutine)
50 Min
Fusilli ai carciofi e piselli
30 Min
Fusilli, carciofi e cacio
40 Min