Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 100 g di cipolla bianca in quarti
- 1 peperoncino secco piccante
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di code di gambero
- 500 g di calamari freschi, puliti e a pezzi
- 400 g di pomodori ciliegino a metà
- 150 g di vino bianco secco
- 1000 g di molluschi conchigliferi misti (vongole, cozze, fasolari...), spurgati
- 500 g di pesce misto per zuppa, pulito e a filetti (vedere consigli)
- 1 cucchiaino di sale
- 6 fette di pane casereccio a tocchetti e dorato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2720 kJ / 650 kcal
- Eiwitten
- 54.7 g
- Koolhydraten
- 50.6 g
- Vetten
- 26.8 g
- Vezels
- 4.3 g
Alternatieve recepten
Insalata di mare con citronette all'aglio
2 godz. 25 min
Zuppa di pesce tradizionale
1óra 30p
Polpo in rosso
35 min.
Zuppa di funghi e pescatrice
45 min.
Brodetto ricco con crostoni
1h
Baccalà alla cappuccina
55 min.
Brodetto di Porto Recanati
55 min.
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10min
Tagine di rana pescatrice
1h 5min
Zuppa del pescatore
50 Min
Cacciucco
1h 20min
Dentice agli agrumi
45 min.