Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 100 g di cipolla bianca in quarti
- 1 peperoncino secco piccante
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di code di gambero
- 500 g di calamari freschi, puliti e a pezzi
- 400 g di pomodori ciliegino a metà
- 150 g di vino bianco secco
- 1000 g di molluschi conchigliferi misti (vongole, cozze, fasolari...), spurgati
- 500 g di pesce misto per zuppa, pulito e a filetti (vedere consigli)
- 1 cucchiaino di sale
- 6 fette di pane casereccio a tocchetti e dorato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2720 kJ / 650 kcal
- Eiwitten
- 54.7 g
- Koolhydraten
- 50.6 g
- Vetten
- 26.8 g
- Vezels
- 4.3 g
Alternatieve recepten
Zuppa di pesce tradizionale
1 Std. 30 Min
Zuppa di merluzzo e cozze
50 Min
Brodetto romagnolo
50 Min
Zuppa di crostacei e seppie
1 Std.
Zuppa di pesce misto
40 Min
Tegamino di vongole e zucchine
40 Min
Waterzooi (Zuppa di pesce e verdure)
45 min
Zuppa di vongole e mazzancolle
1 Std.
Seppie ripiene su coulisse di pomodorini
50 Min
Cacciucco
1 Std. 20 Min
Vongole veraci su crostoni di pane
50 Min
Cozze piccanti con ceci e pomodorini
35 min