Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 100 g di cipolla bianca in quarti
- 1 peperoncino secco piccante
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di code di gambero
- 500 g di calamari freschi, puliti e a pezzi
- 400 g di pomodori ciliegino a metà
- 150 g di vino bianco secco
- 1000 g di molluschi conchigliferi misti (vongole, cozze, fasolari...), spurgati
- 500 g di pesce misto per zuppa, pulito e a filetti (vedere consigli)
- 1 cucchiaino di sale
- 6 fette di pane casereccio a tocchetti e dorato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2720 kJ / 650 kcal
- Eiwitten
- 54.7 g
- Koolhydraten
- 50.6 g
- Vetten
- 26.8 g
- Vezels
- 4.3 g
Alternatieve recepten
Tegamino di vongole e zucchine
40min
Zuppa di pesce misto
40min
Polenta con zuppetta di pesce e ceci
2h 10min
Brodetto di Fano
1h
Zuppetta di mare con crocchette di patate
1h 50 min
Zuppa del pescatore
50min
Calamari alla marchigiana
35 Min
Tagine di rana pescatrice
1 godz. 5 min
Zuppetta di pesce (per 2 persone)
1h
Seppie ripiene a Cottura Lenta con polenta bianca
5h
Coniglio in porchetta
1h 20 min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10min