Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 2 uova
- 4 pizzichi di sale
- 4 pizzichi di pepe nero macinato
- 450 g di spinaci in foglia surgelati
- 500 g di acqua
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 150 g di carote, pelate e a rondelle (0.5 cm circa)
- 150 g di cipolla a fette
- 500 g di fesa di vitello in un'unica fetta (20x30 cm)
- 80 g di mortadella a fette
- 50 g di vino bianco tipo Marsala
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1088 kJ / 260 kcal
- Eiwitten
- 26.2 g
- Koolhydraten
- 5.7 g
- Vetten
- 14.7 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cotechino e lenticchie
1h
Spezzatino di vitello con patate e fagiolini
1h 10 min
Brasato di manzo al vino rosso
12h 30min
Arrosto di vitello con carciofi
1 godz. 5 min
Arrosto di lonza con purè di patate
1h 30 min
Arrosto di maiale ripieno con verdure e pancetta affumicata
2h 5 min
Tasca di vitello ripiena
1h 20 min
Involtini di manzo con patate
1 godz. 40 min
Ossibuchi agli asparagi
1h 30 min
Bollito di Bue di Fassone di Razza Piemontese a Cottura Lenta
4 Std. 10 Min
Arrosto di vitello a Cottura Lenta con patate
11h
Arrosto di tacchino ripieno
1h 30 min