Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di sale grosso
- 5 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 2 spicchi di aglio, senza anima
- 4 foglie di salvia fresca, lavate
- 1 foglia foglia di alloro secca
- 3 bacche di ginepro
- 2 stinco di maiale (1300 g circa)
- 500 g acqua
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di vino bianco secco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1012 kJ / 242 kcal
- Eiwitten
- 40.4 g
- Koolhydraten
- 0.2 g
- Vetten
- 8.9 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ossobuco alla milanese
1h 10min
Cozze al vino bianco
40min
Tacchino porchettato con contorno di patate
1u. 45min
Costine in umido
1 Std. 20 Min
Ossibuchi agli asparagi
1 Std. 30 Min
Coniglio in porchetta
1 Std. 20 Min
Trippa in umido
1h 10min
Spezzatino di manzo con patate
1h 10min
Filetto di maiale con crema di funghi
35min
Peperoni ripieni di carne
1 Std. 20 Min
Trippa e fagioli alla contadina
1h 10min
Costine di maiale alle verze
1 Std. 20 Min