Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di sale grosso
- 5 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 2 spicchi di aglio, senza anima
- 4 foglie di salvia fresca, lavate
- 1 foglia foglia di alloro secca
- 3 bacche di ginepro
- 2 stinco di maiale (1300 g circa)
- 500 g acqua
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di vino bianco secco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1012 kJ / 242 kcal
- Eiwitten
- 40.4 g
- Koolhydraten
- 0.2 g
- Vetten
- 8.9 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spezzatino di manzo con patate
1h 10min
Trippa in umido
1h 10min
Triglie in salsa piccante
30min
Trippa alla parmigiana
1h 20 min
Ossobuco alla milanese
1h 10min
Lonza alla senape
1 Std. 5 Min
Vitello ai funghi porcini con salsa aromatica
55 Min
Filetto di maiale con salsa ai funghi
1h
Costine in umido
1h 20 min
Coniglio alla siciliana
1h 20 min
Filetto di maiale con crema di funghi
35 Min
Pappardelle al ragù di cinghiale
2 Std.