Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ragù alla boscaiola
- 50 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di salsiccia di maiale fresca, sgranata
- 50 g di vino bianco
- 80 g di passata di pomodoro
- 100 g di latte
- 20 g di funghi porcini secchi, ammollati in acqua tiepida per 10 minuti e strizzati
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Risotto
- 30 g di scalogno a metà
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 280 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 560 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 bustina di zafferano
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2255 kJ / 539 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Stufato di spalla di manzo con gnocchi
1h 30min
Maltagliati di farina di mais al ragù
2h 10min
Zuppa del golfo
1h 30min
Colomba salata alla curcuma con verdure e gamberi
3 Std.
Bomba di riso
55min
Strauben
40min
Filetto di maiale alla coreana sottovuoto
4h 50min
Palline di ricotta in brodo
1h 15min
Gratin di baccalà e besciamella
1h
Pappardelle al ragù di agnello
1h
Roastbeef in salsa indiavolata
1h 20min
Filetto di maiale con salsa ai funghi
1h