Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ragù alla boscaiola
- 50 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di salsiccia di maiale fresca, sgranata
- 50 g di vino bianco
- 80 g di passata di pomodoro
- 100 g di latte
- 20 g di funghi porcini secchi, ammollati in acqua tiepida per 10 minuti e strizzati
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Risotto
- 30 g di scalogno a metà
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 280 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 560 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 bustina di zafferano
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2255 kJ / 539 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polenta con fonduta di formaggi
1u. 15min
Anello di polenta con sugo ai funghi e speck
1 Std. 30 Min
Tortellini in brodo
1 Std. 20 Min
Rollè di maiale farcito con salsa alle mele
1 Std. 50 Min
Pappardelle al sugo di agnello
55min
Cotechino in crosta di purè
1 Std. 30 Min
Gnocchi con pastissada
2 Std. 30 Min
Sagne chine
1 Std. 40 Min
Polenta con funghi e salsiccia
1 Std. 30 Min
Pappardelle al ragù di agnello
1h
Costine di maiale in agrodolce
50min
Cecapreti con ragù della ciociaria
3 Std.