Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di pomodori a pezzi
- 40 g di cipolla a pezzi
- 2 spicchi di aglio
-
600
g di polpo fresco pulito, a pezzi
of 600 g di polpo surgelato a pezzi - 100 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di fagiolini verdi freschi a pezzi (3-4 cm)
- 1 cucchiaino di paprika dolce
- 1000 g di brodo di pesce
- 1 - 2 peperoncini piccanti rossi (optioneel)
- 1 cucchiaino di sale
- 200 g di riso a chicco corto
- 1 carciofo, pulito e a spicchi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2494 kJ / 597 kcal
- Eiwitten
- 44 g
- Koolhydraten
- 42.5 g
- Vetten
- 27.8 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto gamberi e carciofi
30 Min
Spaghetti alla chitarra con calamari e salsa di olive (senza glutine)
35 Min
Risotto con gamberetti, asparagi e fiori di zucca
40 Min
Penne al sugo di calamari
40 Min
Risotto ai frutti di mare
45 Min
Zuppa di baccalà
1 Std.
Trofie al sugo di pesce
1 Std.
Riso ai frutti di mare
1 Std. 40 Min
Risotto alle cozze
1h 5min
Risotto al nero di calamari
40 Min
Risotto alla pescatora
35 Min
Risotto al ragù bianco di mare
30 Min