Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno di carciofi
- 4 cuori di carciofo
- 1 limone, il succo spremuto fresco
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di vino bianco
- 60 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Polpettone
- 20 g di pane raffermo
- 1 rametto di menta fresca, le foglioline
- 70 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 80 g di verdure miste a pezzi
- 400 g di carne trita mista
- 2 uova
- 5 g di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 100 g di mozzarella a tocchetti, sgocciolata
- 700 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1288.4 kJ / 292 kcal
- Eiwitten
- 28.2 g
- Koolhydraten
- 5.9 g
- Vetten
- 17.4 g
- Verzadigd vet
- 6.5 g
- Vezels
- 6.4 g
- Natrium
- 318.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpette in salsa di funghi e vino bianco
45 min
Straccetti di manzo con contorno di caponata
45 min
Polpettone di carne ripieno di spinaci e formaggio
1h 15min
Polpettone al Varoma con contorno
1u. 45min
Melanzane ripiene
1h 30 min
Carciofi ripieni
50min
Tiella barese
1u.
Polpettone di carne ai funghi
1h 30 min
Polpettone con zucchine, speck e mozzarella
1u.
Torta salata ai funghi
1h 30 min
Polpettone ripieno di spinaci e formaggio (TM6)
1h 15min
Polpettone con crema di peperoni
55min