Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Polpette
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca) e il succo
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 70 g di pane bianco raffermo a pezzi
- 400 g di carne di vitello macinata
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- foglie di limone fresche, pulite
Salsa al limone
- 50 g di cipolla in quarti
- 150 g di carote, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di vino bianco
- 100 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 975 kJ / 233 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 10.7 g
- Vetten
- 11.3 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Involtini di pollo all'arancia
1 godz. 30 min
Polpettine alla zucca
1h 25min
Involtini con funghi e castagne
45 dk
Cannelloni ripieni di carciofi in salsa al pomodoro
1h 35min
Polpette con prugne e salsa al Parmigiano reggiano
50 dk
Rollè di tacchino con trittico di salumi e salsa ai funghi
50 dk
Arista all'arancia
8sa 35 dk
Polpettine di pollo alla frutta secca
35 dk
Stracotto di manzo ai carciofi
3 Std. 25 Min
Pasta fredda al pesto di peperoni, menta e mandorle
1 godz. 30 min
Risotto alla lattuga
30 Min
Polpette di pollo con emulsione alle erbe
1sa