Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Polpette
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca) e il succo
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 70 g di pane bianco raffermo a pezzi
- 400 g di carne di vitello macinata
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- foglie di limone fresche, pulite
Salsa al limone
- 50 g di cipolla in quarti
- 150 g di carote, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di vino bianco
- 100 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 975 kJ / 233 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 10.7 g
- Vetten
- 11.3 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpette di pollo in salsa curry
50 Min
Straccetti di vitello al Marsala
30 Min
Vitello ai funghi porcini con salsa aromatica
55 Min
Polpette di vitello in salsa di pistacchi
40min
Involtini di carne al Varoma
40min
Polpette alla noce moscata e salsa alla cannella
50 Min
Spezzatino di vitello al curry
40min
Rollè al macis e salsa allo zafferano
1 Std. 30 Min
Polpette in salsa di zucca con funghi
55 Min
Polpette in salsa di funghi e vino bianco
45min
Involtini di pollo al Varoma con pesto freddo di zucchine
50 Min
Polpette di pollo con emulsione alle erbe
1 Std.