Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di cimette di cavolfiore
- 600 g di stoccafisso, ammolato in acqua e dissalato, a pezzi
- 150 g di cipolla rossa di Tropea a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 700 g di pomodori pelati
- 30 g di uvetta sultanina, ammollata in acqua tiepida e ben strizzata
- 100 g di olive nere denocciolate
- 20 g di pinoli
- 20 g di capperi sotto sale, dissalati
- 1 pizzico di peperoncino secco frantumato
- ½ cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1088 kJ / 260 kcal
- Eiwitten
- 26.4 g
- Koolhydraten
- 10.2 g
- Vetten
- 12.6 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baccalà alla livornese
35min
Baccalà alla ligure
1 godz.
Zuppa di baccalà
1 godz.
Zuppa di baccalà alle cipolle
35min
Baccalà gratinato
1 godz.
Baccalà della Vigilia (TM5)
1 godz.
Baccalà ricco della Vigilia (TM6)
1 godz.
Baccalà con patate e peperoni alla maggiorana
40min
Baccalà all'olio con scarola e pomodorini
1 godz.
Baccalà alla cappuccina
55min
Stoccafisso con i porri
50min
Baccalà, patate e funghi
45min