Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di pecorino a pezzi (2-3 cm)
- 250 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 4 uova
- 100 g di pangrattato
- 1 cucchiaino raso di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 50 g di cipolla a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 900 g di passata di pomodoro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2899 kJ / 693 kcal
- Eiwitten
- 43.4 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 46.4 g
- Vezels
- 2.1 g
Alternatieve recepten
Ciambelline al vino rosso
1h
Crescia al formaggio
3h 10min
Ciambelline al vino rosso passito
1h
Polpettone in crumble fragrante
1h
Piccoli tramezzini farciti
50 min
Fiadoni
1h
Lagane e ceci
1h
Palline di ricotta in brodo
1h 15min
Pizza e minestra
1 Std. 30 Min
Stecco di carne con cuore filante
20min
Polpette di ricotta
50 min
Supplì (di Francesca Romana Barberini)
50 min