Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di pecorino a pezzi (2-3 cm)
- 250 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 4 uova
- 100 g di pangrattato
- 1 cucchiaino raso di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 50 g di cipolla a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 900 g di passata di pomodoro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2899 kJ / 693 kcal
- Eiwitten
- 43.4 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 46.4 g
- Vezels
- 2.1 g
Alternatieve recepten
Ciambelline al vino rosso
1h
Torta al testo
1h
Supplì (di Francesca Romana Barberini)
50min
Torta di Pasqua al formaggio umbra
4h
Fiadoni
1h
Pasta e patate con provola
1h
Parrozzo
1h 10min
Crescia al formaggio
3hod. 10min
Tortano speck e fontina
2h
Ciambella salata speck e scamorza
50min
Pizzette fritte
1 Std. 55 Min
Pasta e ceci con pomodorini
40min