Polpette di Altamura con sugo di peperoni

Polpette di Altamura con sugo di peperoni

4.4 42 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
4 porzioni

Ingrediënten

Polpette
  • 60 g di mollica di pane secca
  • 120 g di latte
  • 40 g di cipolla
  • 20 g olio extravergine di oliva
  • 400 g di carne di manzo a bocconcini, senza nervi
  • 150 g di salsiccia di maiale a tocchetti
  • 2 cucchiai di prezzemolo tritato
  • 1 pizzico di paprika dolce
  • 1 pizzico di peperoncino rosso
  • 1 pizzico di sale
Sugo
  • 40 g di cipolla
  • 20 g olio extravergine di oliva
  • 300 g di peperoni rossi puliti e a listarelle
  • 1 pizzico di sale
  • 500 g di polpa di pomodoro

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 32.3 g
Calorieën 1799 kJ / 430 kcal
Vetten 23.8 g
Koolhydraten 21.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...