Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Spurgare le melanzane
- 500 g di melanzane a fettine tonde con la buccia (0,5 -0,7 cm)
- 2 cucchiai di sale grosso
Composizione Parmigiana
- 200 g di scamorza a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 60 g di cipolla bianca a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di pomodori pelati
- 1 cucchiaino di zucchero
- 2 pizzichi di pepe nero in polvere
- 13 foglie di basilico fresco, lavate
Terminare la preparazione
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 912 kJ / 218 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 4.9 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Melanzane e zucchine marinate
1h 35 min
Tartellette di scarola
1u. 15min
Spiedini di polpette alle zucchine
1 godz.
Zucchine ripiene
1h 10min
Involtini di melanzane con feta e pomodori secchi
55min
Fagottini di melanzane
1 Std. 45 Min
Polpette di melanzane
45 min
Zucchine tonde ripiene con porri e uvetta
1h 30min
Verdure ripiene
1 Std. 20 Min
Peperoni ripieni
1h 5min
Zucchine ripiene alla ligure
1h 30min
Melanzane alla pizzaiola
1h 10min