Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Spurgare le melanzane
- 500 g di melanzane a fettine tonde con la buccia (0,5 -0,7 cm)
- 2 cucchiai di sale grosso
Composizione Parmigiana
- 200 g di scamorza a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 60 g di cipolla bianca a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di pomodori pelati
- 1 cucchiaino di zucchero
- 2 pizzichi di pepe nero in polvere
- 13 foglie di basilico fresco, lavate
Terminare la preparazione
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 912 kJ / 218 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 4.9 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zucchine ripiene
1 godz. 10 min
Peperoni ripieni
1h 5min
Sformatini di zucchine e Parmigiano Reggiano
45 min
Fagottini di melanzane
1 godz. 45 min
Crostini alla crema di melanzane e mozzarella di bufala
55 min
Bocconcini di polenta e salsiccia al forno
1h 25min
Verdure ripiene
1 godz. 20 min
Rose di melanzane al tonno
35 min
Zucchine ripiene alla marinara
1h 25min
Involtini di zucchine ai fiocchi di latte
40 min
Mini valdostane al kamut
1h 5min
Melanzane alla pizzaiola
1 godz. 10 min