Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Patate piccanti
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- ¼ mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 - 2 peperoncini secchi
- 1 cucchiaino di sale
- 600 g di patate, pelate e a spicchi
- 600 g di peperoni rossi, puliti e a pezzi (3-4 cm)
- 10 g di olio extravergine di oliva
Polpette
- 50 g di cipolla a pezzi
- 1 - 2 spicchi di aglio
- 50 g di latte
- 75 g di pangrattato
- 500 g di carne trita mista
- 1 uovo
- 1 cucchiaino di paprika dolce
- 2 cucchiaini di maggiorana secca
- 2 cucchiaini di senape
- 1 cucchiaino di sale
- ¼ cucchiaino di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2611.6 kJ / 624.2 kcal
- Eiwitten
- 36.4 g
- Koolhydraten
- 52.5 g
- Vetten
- 31.3 g
- Verzadigd vet
- 10.9 g
- Vezels
- 8.2 g
- Natrium
- 1609.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpettone di patate e salsiccia con cuore filante
1小时 20 分钟
Polpettone ripieno di spinaci e formaggio (TM6)
1h 15min
Polpettone con zucchine, speck e mozzarella
1 Std.
Polpette in salsa di funghi e vino bianco
45 Min
Polpettone in salsa di cipolle
1 Std.
Peperoni ripieni di carne
1小时 20 分钟
Polpette classiche
1 Std.
Polpette alla calabrese
50 Min
Cordon bleu di melanzana
1 Std.
Involtini di melanzane al prosciutto
1 Std.
Polpette alla mortadella
40 Min
Burger di prosciutto e contorno di funghi
20 Min