Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dressing
- 8 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 limone, preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco
- 1 cucchiaino di senape
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Calamari, patate e cipolle
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 350 g di patate, pelate e a tocchetti (1 cm)
- 500 g di calamari freschi, puliti
- 70 g di cipolla rossa a fettine sottili
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1012 kJ / 242 kcal
- Eiwitten
- 17.9 g
- Koolhydraten
- 15.5 g
- Vetten
- 12.5 g
- Vezels
- 1.5 g
Alternatieve recepten
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1h
Calamari alla napoletana
40 min
Insalata di calamari al limone
35min
Triglie con marinata di capperi e olive
1h
Insalatina di calamari e pepe rosso
1h
Alici ripiene al Varoma
50min
Baccalá alle olive
25min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40 min
Insalata di totano e piselli al lime
1h
Calamaretti ai pistacchi
30 min
Insalata di calamari
55min
Moscardini al limone
30 min