Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g di filetti di cernia, senza pelle (150 g cad.)
- 4 pizzichi di sale
- di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 30 g di scalogno
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 750 g di pomodorini ciliegia a metà
- 50 g di acqua
- 5 g di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1108.8 kJ / 265 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 8.7 g
- Vetten
- 12.6 g
- Verzadigd vet
- 2.1 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 495.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gamberoni al Varoma con emulsione
30 Min
Insalata di calamari
55min
Insalata di calamari al limone
35 Min
Orata al sale
40 Min
Pesce spada con marinata alle erbe e julienne di finocchi
1h 10min
Pescatrice ai pomodorini
1 Std.
Coda di rospo con verdure
40 Min
Orata in crosta di patate con emulsione alle erbe
1小时 20 分钟
Filetti di merluzzo al cartoccio
25min
Salmone al cartoccio
35 Min
Merluzzo alla pizzaiola
30 Min
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35 Min