Filetti di cernia con salsa al pomodoro

Filetti di cernia con salsa al pomodoro

4.6 24 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
4 porzioni

Ingrediënten

  • 600 g di filetti di cernia, senza pelle (150 g cad.)
  • 4 pizzichi di sale
  • di prezzemolo fresco le foglioline lavate
  • 30 g di scalogno
  • 40 g olio extravergine di oliva
  • 750 g di pomodorini ciliegia a metà
  • 50 g di acqua
  • 5 g di sale

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 495.3 mg
Eiwitten 31 g
Calorieën 1108.8 kJ / 265 kcal
Vetten 12.6 g
Vezels 2.4 g
Verzadigd vet 2.1 g
Koolhydraten 8.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...