Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g di filetti di cernia, senza pelle (150 g cad.)
- 4 pizzichi di sale
- di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 30 g di scalogno
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 750 g di pomodorini ciliegia a metà
- 50 g di acqua
- 5 g di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1108.8 kJ / 265 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 8.7 g
- Vetten
- 12.6 g
- Verzadigd vet
- 2.1 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 495.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Orata in crosta di patate con emulsione alle erbe
1 Std. 20 Min
Merluzzo alla pizzaiola
30min
Filetti di merluzzo con battuto di olive verdi
45min
Orata al sale
40min
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35min
Cernia con salsa mediterranea
40min
Merluzzo con salsa saporita (6 porzioni)
35min
Spigola in crosta di zucchine con salsa al caviale di limone
1sa 10 dk
Filetti di merluzzo al cartoccio
25min
Insalata di calamari al limone
35min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55min
Gamberoni al Varoma con emulsione
30min