Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g di filetti di cernia, senza pelle (150 g cad.)
- 4 pizzichi di sale
- di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 30 g di scalogno
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 750 g di pomodorini ciliegia a metà
- 50 g di acqua
- 5 g di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1108.8 kJ / 265 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 8.7 g
- Vetten
- 12.6 g
- Verzadigd vet
- 2.1 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 495.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pesce spada all'arancia
40 λεπτ.
Cernia con salsa mediterranea
40 λεπτ.
Orata al sale
40 λεπτ.
Filetti di cernia ai semi di finocchio con olio aromatizzato alla paprika
30min
Orata ripiena con gamberi e zucchine in crosta di sale
45 Min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55min
Pesce spada agrumato
35min
Merluzzo e verdure in bellavista al rosmarino
40 λεπτ.
Merluzzo alla pizzaiola
30min
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35min
Filetti di merluzzo al cartoccio
25min
Orata in crosta di patate con emulsione alle erbe
1 godz. 20 min