Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di burro
- 100 g di carote, pelate e tagliate a julienne
- 150 g di Gorgonzola a pezzi
-
40
g di panna fresca liquida
of 40 g di latte intero - 320 g di pasta secca corta tipo penne
- 1 pera, sbucciata e a dadini (2 cm)
- 1 pizzico di pepe nero macinato (optioneel)
- Parmigiano reggiano grattugiato a piacere (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2159 kJ / 516 kcal
- Eiwitten
- 16.5 g
- Koolhydraten
- 63 g
- Vetten
- 21.1 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Farfalle risottate in salsa di tonno, ricotta e pinoli
35 min
Risotto ai quattro formaggi
40 min
Risotto alla valdostana
35 min
Farfalle filanti con radicchio, fontina e salsiccia
35 min
Risotto con speck, noci di macadamia e prugne secche
30 min
Pasta pomodoro ricotta e mortadella
25 min
Mezze maniche con noci, gorgonzola e fichi secchi
30 min
Spaghetti con sugo sfizioso
20 min
Pasta alla bagossa
50 min
Carbonara di zucchine, fagiolini e pancetta
45 min
Tagliatelle con yogurt, zucchine e zafferano
30 min
Risotto al gorgonzola e noci al miele
35 min