Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 cipolla dorata a metà
- 1 spicchio di aglio
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 100 g di pancetta a cubetti
- 2 carote pelate e a pezzi (1 cm)
- 1 rapa a pezzi (1 cm)
- 1 gambo di sedano a pezzi (1 cm)
- 750 g di acqua
-
1 ½
cubetto di dado per brodo di carne (dose per 750 ml)
of 1 ½ cucchiaino di dado per brodo di carne fatto in casa - 400 g di pomodori pelati in scatola
- 2 zucchine piccole a pezzi (1 cm)
- 100 g di pasta secca corta, tipo risoni
- 1 ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 1 cucchiaino di pepe + q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 209 kJ / 50 kcal
- Eiwitten
- 2.4 g
- Koolhydraten
- 5.7 g
- Vetten
- 2.2 g
- Vezels
- 0.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Minestrone di lenticchie e patate
45min
Minestrone d'orzo
1h
Zuppa d'orzo e fagioli
50min
Zuppa di orzo, funghi e piselli
1 Std. 10 Min
Zuppa di baita
45min
Minestra di riso, patate e prezzemolo
35min
Zuppa di lenticchie e orzo perlato
55min
Zuppa di orzo e pollo
1h
Minestra di patate
50min
Bundnerfleisch (zuppa d’orzo grigionese)
55min
Minestra della nonna
50min
Zuppa di ceci e polpettine
50min