Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di cipollotto a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 300 g di asparagi verdi a tocchetti (2 cm)
- 1 pizzico di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 320 g di pasta secca tipo farfalle
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 60 g di bottarga a fettine
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2557.1 kJ / 610.8 kcal
- Eiwitten
- 25.2 g
- Koolhydraten
- 29.8 g
- Vetten
- 50 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Farfalle asparagi, pancetta e zafferano
35min
Trofie fave, asparagi e pancetta
40min
Carbonara di zucchine, fagiolini e pancetta
45min
Paccheri risottati con carciofi alla carbonara
40min
Fusilli primavera ai carciofi e piselli
30 min
Penne risottate carciofi e zucca
40min
Farfalle risottate asparagi e pomodorini
40min
Pasta cavoletti di Bruxelles e pinoli
40min
Fusilli ai carciofi e piselli
30 min
Fusilli, carciofi e cacio
40min
Spaghetti al ragu' di asparagi
40min
Pasta con crema di fave e salmone
35min