Calamari alla marchigiana

Calamari alla marchigiana

4.3 31 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 2 spicchi di aglio
  • 40 g olio extravergine di oliva
  • 800 g di calamari freschi puliti e tagliati ad anelli
  • 2 filetti di acciuga
  • 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
  • 100 g di vino bianco secco

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 25.7 g
Calorieën 965.5 kJ / 230.8 kcal
Vetten 13.6 g
Koolhydraten 1.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...