Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 spicchi di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di calamari freschi, puliti e tagliati ad anelli
- 2 filetti di acciuga
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 100 g di vino bianco secco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 965.5 kJ / 230.8 kcal
- Eiwitten
- 25.7 g
- Koolhydraten
- 1.3 g
- Vetten
- 13.6 g
Alternatieve recepten
Moscardini al limone
30 min
Insalata di calamari
55 Min
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1hod.
Seppie con i piselli
40 Min
Calamari alla napoletana
40 Min
Calamari in umido
55 Min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40 Min
Baccalà con patate e peperoni alla maggiorana
40 Min
Totani con cipolla di Tropea, sommacco e timo
40 Min
Anelli di totano in umido
30 min
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50 Min
Calamari cipolle e patate
50 Min