Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di scalogno a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di pesce misto per zuppa surgelato (cozze, vongole, seppioline,...), decongelato
- 320 g di orzo perlato (cottura 12 minuti)
- 50 g di vino bianco secco
- 500 g di acqua
- 100 g di passata di pomodoro
- 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1085.4 kJ / 259.3 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 28.3 g
- Vetten
- 9.9 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 585.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto al ragù bianco di mare
30min
Penne allo Spada profumate allo zenzero
30min
Insalata di riso, funghi e salmone
40min
Orzotto con ceci e verdure
30min
Polenta con i funghi
1h 15min
Zuppa del golfo
1 Std. 30 Min
Zuppa di legumi con frittatina saporita
45min
Zuppa di quinoa con polpettine di coniglio
55min
Orzotto alla mediterranea (vegan)
1h
Zuppa di quinoa (senza glutine)
55min
Orzotto ai funghi porcini
30min
Zuppa di lenticchie e orzo perlato
55min