Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di scalogno a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di pesce misto per zuppa surgelato (cozze, vongole, seppioline,...), decongelato
- 320 g di orzo perlato (cottura 12 minuti)
- 50 g di vino bianco secco
- 500 g di acqua
- 100 g di passata di pomodoro
- 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1085.4 kJ / 259.3 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 28.3 g
- Vetten
- 9.9 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 585.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto alla pescatora
35 dk
Riso con merluzzo e pomodori
1sa
Cous cous con calamaretti
40 dk
Risotto spinaci e gamberetti
30 Min
Farro con seppie e verdure
35 dk
Farro ubriaco con salsiccia
50 Min
Zuppa di merluzzo e cozze
50 Min
Fusilli al pesce spada e mandorle
30 Min
Risotto al ragù bianco di mare
30 Min
Risotto alle cozze
1 Std. 5 Min
Risotto con gamberetti, asparagi e fiori di zucca
40 dk
Farrotto alla zucca e salsiccia
45 Min