Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di acqua
- 400 g di gamberetti sgusciati, privati delle interiora e lavati
- 10 cubetti cubetti di ghiaccio
- 1 spicchio di aglio
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di pomodori ciliegino a metà
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 460 g di fagioli cannellini in scatola, sgocciolati e sciacquati
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 4008 kJ / 958 kcal
- Eiwitten
- 96 g
- Koolhydraten
- 64.8 g
- Vetten
- 36.8 g
- Vezels
- 26.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Branzino al cartoccio
1h 10 min
Gamberoni al Varoma con emulsione
30 min
Vongole e cozze alla marinara
3sa
Insalata di seppioline con salsa di spinaci
30 min
Pepata di cozze
55 Min
Tartine di pane alla menta
4 godz. 10 min
Vongole veraci su crostoni di pane
50 menit
Zuppa di vongole e mazzancolle
1j
Cacciucco
1j 20 menit
Sogliole e finocchi con curry al Varoma
35 Min
Sogliola al vapore con insalata russa
35 Min
Moscardini al limone
30 min