Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di acqua
- 400 g di gamberetti sgusciati, privati delle interiora e lavati
- 10 cubetti cubetti di ghiaccio
- 1 spicchio di aglio
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di pomodori ciliegino a metà
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 460 g di fagioli cannellini in scatola, sgocciolati e sciacquati
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 4008 kJ / 958 kcal
- Eiwitten
- 96 g
- Koolhydraten
- 64.8 g
- Vetten
- 36.8 g
- Vezels
- 26.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Orata al sale
40min
Anelli di totano su crema di piselli
40min
Insalata di totano e piselli al lime
1h
Insalata di mare
1 Std. 30 Min
Scorfano al cartoccio con patate viola
35min
Filetti di merluzzo al cartoccio
25min
Coda di rospo al Varoma in crosta di patate
55min
Insalata di gamberi alla siciliana
40min
Gamberi al balsamico
30min
Insalata di gamberi e fagioli cannellini
40min
Lasagne di mare (per 2 persone)
1h 40min
Gamberoni al Varoma con emulsione
30min