Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di olive taggiasche denocciolate + q.b.
- 30 g di mandorle pelate + q.b.
- 650 g di acqua
- 2 cucchiaini di sale
- 320 g di pasta secca tipo penne
- formaggio vegano in scaglie q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1699.7 kJ / 406.4 kcal
- Eiwitten
- 12.5 g
- Koolhydraten
- 62.9 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 1.4 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 43.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta tonno e olive
35min
Farfalle al pesto di frutta secca e caprino
30 min
Sedanini di kamut risottati speck e porri
35min
Pasta risottata con cipolle caramellate e patate
50 min
Casarecce risottate al limone
30 min
Mezze penne integrali risottate alla norma
50 min
Sedanini risottati alla carbonara (1 porzione)
30 min
Penne risottate aglio, olio e pomodori secchi
45 min
Pasta risottata al pomodoro
40 min
Farfalle risottate in salsa di tonno, ricotta e pinoli
35min
Orecchiette risottate pomodoro e basilico (1 porzione)
30 min
Fusilli risottati tonno e capperi
30 min