Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di olive taggiasche denocciolate + q.b.
- 30 g di mandorle pelate + q.b.
- 650 g di acqua
- 2 cucchiaini di sale
- 320 g di pasta secca tipo penne
- formaggio vegano in scaglie q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1699.7 kJ / 406.4 kcal
- Eiwitten
- 12.5 g
- Koolhydraten
- 62.9 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 1.4 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 43.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Casarecce risottate al limone
30 min.
Pasta risottata con cipolle caramellate e patate
50 Min
Mezze penne integrali risottate alla norma
50 Min
Pasta risottata con crema di ceci, rosmarino e zafferano
40 min.
Sedanini di kamut risottati speck e porri
35 min.
Penne risottate aglio, olio e pomodori secchi
45 min.
Fusilli risottati tonno e capperi
30 min.
Pasta di riso primavera risottata (senza glutine)
45 min.
Penne risottate al pesto di melanzane
40 min.
Pasta risottata al pomodoro
40 min.
Farfalle risottate in salsa di tonno, ricotta e pinoli
35 min.
Spaghetti al vino rosso
30 min.