Pasta risottata con pesto di olive e mandorle
TM6 TM5 TM31

Pasta risottata con pesto di olive e mandorle

3.6 (51 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 100 g di olive taggiasche denocciolate + q.b.
  • 30 g di mandorle pelate + q.b.
  • 650 g di acqua
  • 2 cucchiaini di sale
  • 320 g di pasta secca tipo penne
  • formaggio vegano in scaglie q.b.

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
1699.7 kJ / 406.4 kcal
Eiwitten
12.5 g
Koolhydraten
62.9 g
Vetten
13 g
Verzadigd vet
1.4 g
Vezels
4.5 g
Natrium
43.1 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten