Compatibele versies
Tagliolini allo zafferano con mazzancolle e pistacchi
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tagliolini
- 200 g di farina tipo 00 + q.b.
- 2 uova (da 60 g)
- 1 bustina di zafferano in polvere
Pesto di pistacchi
- 30 g di pistacchi al naturale sgusciati
- 1 spicchio di aglio (optioneel)
- 30 g di pomodori secchi
- 6 foglie di basilico fresche
- 80 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino rosso secco
- 12 code di mazzancolle sgusciate (120 g circa)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1290.8 kJ / 494.2 kcal
- Eiwitten
- 16.9 g
- Koolhydraten
- 44.1 g
- Vetten
- 27.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti alla chitarra al nero su carpaccio di gamberi e crumble di taralli
1h
Linguine con salsa di melagrana e gamberoni
1h
Paella de marisco
1h 20min
Linguine ai gamberoni
30 min
Maltagliati al pesto di zucchine e gamberi
50 min
Risotto gamberoni e pompelmo rosa
40 min
Risotto cremoso della Vigilia (TM6)
50 min
Farfalle pesto e gamberi
20 min
Tagliatelle al nero di seppia con pomodorini neri e gamberi
1h 20min
Linguine con scampi al limone
20 min
Penne al ragù di polpo
1h
Tagliolini con pesce spada alla mediterranea
20 min