Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 capperi sotto sale, sciacquati
- 6 foglie di basilico fresche, lavate
- 10 olive verdi denocciolate
- 200 g di pomodori a pezzi
- 1 pizzico di sale
- olio extravergine di oliva, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1027.2 kJ / 245.5 kcal
- Eiwitten
- 1.5 g
- Koolhydraten
- 5.7 g
- Vetten
- 25.3 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 815.5 mg
Alternatieve recepten
Uova all'occhio di bue cotte a vapore
15min
Insalata fresca di zucchine
50 min
Pomodori ripieni al tonno
40 Min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
25min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
40 Min
Tartare di pomodori e peperoni
15min
Spaghetti alla vesuviana
25min
Maccheroncini estivi con melanzane, pomodorini e feta
35 min
Panzanella con mandorle e acciughe
2 godz. 30 min
Pasta fredda alla caprese
40 Min
Bruschette con pomodorini
3u.
Pizzette di melanzane
40 Min