Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di acqua
- 350 g di asparagi verdi a tocchetti (2 cm)
- 50 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzico di sale
- 2 pizzico di pepe nero macinato
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- farina tipo 00 q.b.
- 600 g di fettine di petto di pollo
- 2 - 3 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 50 g di vino bianco
- 20 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- Voeding
- per 1 porzioni
- Calorieën
- 1918.6 kJ / 458.2 kcal
- Eiwitten
- 42.7 g
- Koolhydraten
- 6.6 g
- Vetten
- 29.4 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Scaloppine ai funghi
40min
Zucchine ripiene
1h 10min
Spiedini di pollo alla provenzale
45min
Soufflé ai funghi e formaggi a Varoma
1h
Pacchettini di pollo con patate e verdure
54min
Patate novelle ripiene
1h 5min
Pollo e insalata tiepida di patate
55min
Involtini mare e monti
1h 10min
Petto di pollo al lime e carciofi
45min
Involtini di pollo ripieni di primo sale alle erbe aromatiche
40min
Fettine di lonza in crema di prugne
1h 20min
Petto di pollo con crema di zucchine
40min