Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di acqua
- 350 g di asparagi verdi a tocchetti (2 cm)
- 50 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzico di sale
- 2 pizzico di pepe nero macinato
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- farina tipo 00 q.b.
- 600 g di fettine di petto di pollo
- 2 - 3 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 50 g di vino bianco
- 20 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- Voeding
- per 1 porzioni
- Calorieën
- 1918.6 kJ / 458.2 kcal
- Eiwitten
- 42.7 g
- Koolhydraten
- 6.6 g
- Vetten
- 29.4 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Salmone con zucchine in crosta
1 Std.
Involtini di pollo con pesto di pomodori secchi
50min
Polpette in salsa di funghi e vino bianco
45 Min
Petto di pollo e zucchine
50min
Medaglioni di vitello ai funghi
45 Min
Scaloppine ai funghi
40 Min
Involtini di pollo ripieni di primo sale alle erbe aromatiche
40 Min
Polpettone di carne con ripieno di carciofi
2 Std. 20 Min
Scaloppine al tartufo
50min
Spiedini di pollo alla provenzale
45 Min
Bocconcini di tacchino in salsa di funghi
40 Min
Polpettone con zucchine, speck e mozzarella
1 Std.