Pesce spada alla ghiotta

Pesce spada alla ghiotta

4.7 133 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 40min
6 porzioni

Ingrediënten

  • 50 g di cipolla bianca in quarti
  • 30 g di gambo di sedano a rondelle
  • 40 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 50 g di olive verdi denocciolate a rondelle
  • 1 cucchiaio di capperi sotto sale sciacquati
  • 20 g di pinoli
  • 20 g di uvetta
  • 300 g di passata di pomodoro
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 30 g di farina tipo 00
  • 600 g di tranci di pesce spada a tocchetti (3-4 cm)
  • 5 foglie di basilico fresco lavate

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 22.3 g
Calorieën 1197 kJ / 286 kcal
Vetten 18.3 g
Vezels 1.5 g
Koolhydraten 8.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...