Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di cipolla bianca in quarti
- 30 g di gambo di sedano a rondelle
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 50 g di olive verdi denocciolate a rondelle
- 1 cucchiaio di capperi sotto sale, sciacquati
- 20 g di pinoli
- 20 g di uvetta
- 300 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 30 g di farina tipo 00
- 600 g di tranci di pesce spada a tocchetti (3-4 cm)
- 5 foglie di basilico fresco, lavate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1197 kJ / 286 kcal
- Eiwitten
- 22.3 g
- Koolhydraten
- 8.6 g
- Vetten
- 18.3 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetti di merluzzo con battuto di olive verdi
45 min
Calamari alla napoletana
40 min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45 min
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35p
Pesce spada al salmoriglio
5 min.
Merluzzo con salsa saporita (6 porzioni)
35p
Tonno in pesto di mandorle e olive
30 min.
Pesce spada con marinata alle erbe e julienne di finocchi
1j 10 menit
Pesce spada all'arancia
40 min
Spada alle erbe con olive
40 min
Calamari ripieni
1 godz. 30 min
Tonno aromatizzato al profumo di limone
35p