Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di cipolla bianca in quarti
- 30 g di gambo di sedano a rondelle
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 50 g di olive verdi denocciolate a rondelle
- 1 cucchiaio di capperi sotto sale, sciacquati
- 20 g di pinoli
- 20 g di uvetta
- 300 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 30 g di farina tipo 00
- 600 g di tranci di pesce spada a tocchetti (3-4 cm)
- 5 foglie di basilico fresco, lavate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1197 kJ / 286 kcal
- Eiwitten
- 22.3 g
- Koolhydraten
- 8.6 g
- Vetten
- 18.3 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spada alle erbe con olive
40 Min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40 Min
Tonno in pesto di mandorle e olive
30 min
Tagliolini con pesce spada alla mediterranea
20 min
Tonno aromatizzato al profumo di limone
35 min
Triglie in salsa piccante
30 min
Pesce spada all'arancia
40 Min
Merluzzo con salsa saporita (6 porzioni)
35 min
Calamari cipolle e patate
50 Min
Pesce spada al salmoriglio
5 min
Merluzzo alla pizzaiola
30 min
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35 min