Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 fette di tonno fresco (200 g l'una)
- 2 limoni, preferibilmente biologici, la scorza (senza la parte bianca) e il succo
- 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline
- 1 spicchio di aglio
- 5 foglie di basilico fresco
- 5 foglie di menta fresca
- 10 g di erba cipollina fresca spezzettata
- 10 g di pinoli
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 180 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1887 kJ / 451 kcal
- Eiwitten
- 44.2 g
- Koolhydraten
- 1.6 g
- Vetten
- 29.8 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmone al cartoccio
35 Min
Salmone alla menta con pepe rosa e zenzero
35 Min
Salmone con crudo di pomodori
35 Min
Pesce spada all'arancia
40 Min
Trancio di tonno con cremosa di cipolle
40 Min
Pesce spada al salmoriglio
5 Min
Tranci di tonno in crema alla cipolla
40 Min
Pesce spada con marinata alle erbe e julienne di finocchi
1 Std. 10 Min
Spada alle erbe con olive
40 Min
Cernia con salsa mediterranea
40 Min
Tonno allo zenzero e melagrana
40 Min
Tonno in pesto di mandorle e olive
30 Min