Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinatura allo zenzero
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di vino bianco
- 1 cucchiaio di succo di limone
- 1 cucchiaino di zenzero in polvere
- 4 filetti di orata fresca
Filetti di orata
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 300 g di patate, pelate e a fettine (½ cm)
- 4 pizzichi di sale
- 20 olive nere denocciolate
- olio extravergine di oliva q.b.
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1280 kJ / 306 kcal
- Eiwitten
- 32.8 g
- Koolhydraten
- 11.9 g
- Vetten
- 14.1 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmone al cartoccio
35 min
Branzino al sale aromatico
55 Min
Orata al sale
40min
Branzino al cartoccio
1 Std. 10 Min
Filetti di merluzzo al cartoccio
25 min
Filetti di orata al cartoccio con crema di lenticchie
40min
Filetto di salmone con purea di mele
55 Min
Branzino al lime e pistacchi
30 min
Filetti di orata al tè e zenzero con fagiolini
40min
Filetti di orata con crema di peperoni
1h 40 min
Pesce spada agrumato
35 min
Orata in crosta di patate con emulsione alle erbe
1h 20 min