Compatibele versies
Merluzzo al vapore con patate, verza e salsa agli agrumi
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di brodo vegetale
- 1 cucchiaino di olio di oliva
- 600 - 700 g di patate, a cubetti (3 cm)
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato (a piacere)
- 1 pizzico di paprika dolce
- 1 pizzico di curry in polvere
- 500 g di filetti di merluzzo a cubetti (3 cm)
- 250 g di verza, a listarelle (1 cm)
- 100 g di formaggio fresco spalmabile
- 2 - 3 arance, il succo spremuto fresco (200 g) e la scorza grattugiata di ½ arancia
- 15 g di amido di mais (maizena)
- ½ cucchiaino di curcuma in polvere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1785 kJ / 427 kcal
- Eiwitten
- 33.4 g
- Koolhydraten
- 38.2 g
- Vetten
- 15.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di salmone con fagiolini, patate e pinoli
50 min
Salmone con broccoli e grano saraceno
40 min
Merluzzo al vapore con riso e spinaci
30 min
Salmone al vapore con broccoli, riso e salsa all'aneto
50 min
Pesce spada agrumato
35min
Salmone al cartoccio con salsa al melograno, fonduta di porri e patate al vapore
55 min
Salmone e carciofi al Varoma
55 min
Pollo al vapore con carciofi su letto di agretti
50 min
Branzino e patate al vapore in salsa di basilico e pomodorini
40 min
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40 min
Pollo alle erbe con verdure al vapore
1h
Filetti di merluzzo al cartoccio
25 Min