Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 2 spicchi di aglio
- 30 g di Parmigiano reggiano
- 300 g di pesce spada, a dadini (3 cm)
- 1 uovo
- 50 g di pangrattato
- 2 pizzichi di sale
- 1 peperoncino di Caienna fresco
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di pomodorini ciliegino
- 50 g di olive verdi denocciolate
- 1 pizzico di origano secco
- 100 g di acqua
- 50 g di vino bianco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1418 kJ / 339 kcal
- Eiwitten
- 22.1 g
- Koolhydraten
- 16.1 g
- Vetten
- 21.1 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpette di merluzzo con salsa di pomodoro all'acciuga
1óra
Pesce spada alla ghiotta
40 min
Hamburger di merluzzo e gamberi
20 min
Polpette di salmone con crema di ceci e pomodorini
1 Std. 55 Min
Polpette di alici
55min
Rollè di tacchino con trittico di salumi e salsa ai funghi
50min
Burger di salmone e spinaci
35 min
Polpette con le sarde
25 Min
Menù: Polpette di pesce spada con patate vastase; gelo di arancia
1óra
Polpette di merluzzo con patate
40 min
Nasello con pesto di olive e pistacchi
30min
Burger di nasello e gamberi
30min