Polpette di pesce spada alla pizzaiola

Polpette di pesce spada alla pizzaiola

4.4 95 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 50min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline lavate e asciugate
  • 2 spicchi di aglio
  • 30 g di Parmigiano reggiano
  • 300 g di pesce spada a dadini (3 cm)
  • 1 uovo
  • 50 g di pangrattato
  • 2 pizzichi di sale
  • 1 peperoncino di Caienna fresco
  • 40 g olio extravergine di oliva
  • 500 g di pomodorini ciliegino
  • 50 g di olive verdi denocciolate
  • 1 pizzico di origano secco
  • 100 g di acqua
  • 50 g di vino bianco

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 22.1 g
Calorieën 1418 kJ / 339 kcal
Vetten 21.1 g
Vezels 3.2 g
Koolhydraten 16.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...