Polpette di pesce spada alla pizzaiola
TM5 TM6

Polpette di pesce spada alla pizzaiola

4.4 (81 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
  • 2 spicchi di aglio
  • 30 g di Parmigiano reggiano
  • 300 g di pesce spada, a dadini (3 cm)
  • 1 uovo
  • 50 g di pangrattato
  • 2 pizzichi di sale
  • 1 peperoncino di Caienna fresco
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 500 g di pomodorini ciliegino
  • 50 g di olive verdi denocciolate
  • 1 pizzico di origano secco
  • 100 g di acqua
  • 50 g di vino bianco

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
1418 kJ / 339 kcal
Eiwitten
22.1 g
Koolhydraten
16.1 g
Vetten
21.1 g
Vezels
3.2 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten