Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 2 spicchi di aglio
- 30 g di Parmigiano reggiano
- 300 g di pesce spada, a dadini (3 cm)
- 1 uovo
- 50 g di pangrattato
- 2 pizzichi di sale
- 1 peperoncino di Caienna fresco
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di pomodorini ciliegino
- 50 g di olive verdi denocciolate
- 1 pizzico di origano secco
- 100 g di acqua
- 50 g di vino bianco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1418 kJ / 339 kcal
- Eiwitten
- 22.1 g
- Koolhydraten
- 16.1 g
- Vetten
- 21.1 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpette di merluzzo con salsa di pomodoro all'acciuga
1 Std.
Polpette di tacchino e spinaci
40 Min
Polpette di pollo con emulsione alle erbe
1 Std.
Burger di tacchino, melanzane e ricotta
20 Min
Polpette di salmone con crema di ceci e pomodorini
1 godz. 55 min
Burger di nasello e gamberi
30 Min
Burger di seppie
25min
Polpette di merluzzo con patate
40 Min
Filetti di cernia in camicia colorata
30 Min
Burger aromatici di salmone con zucchine al Parmigiano
50min
Polpette di merluzzo e patate
55 Min
Hamburger di merluzzo e gamberi
20 Min