Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio
- 5 g di olio extravergine di oliva
- 1 filetto di acciuga sott'olio, sgocciolato
- 8 carciofi interi
- 80 g di vino bianco
- 20 g di aceto bianco
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 134 kJ / 32 kcal
- Eiwitten
- 3.2 g
- Koolhydraten
- 2.6 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 5.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Carciofi alla romana
50 Min
Carciofi stufati
30 Min
Contorno di carciofi alla menta
1 Std. 10 Min
Contorno di cavolo riccio al cocco
25 Min
Cime di rapa stufate
55 Min
Zucchine alla menta
30 Min
Carciofi trifolati
30 Min
Broccoli alla siciliana con olive
40 dk
Cicorie stufate
35 dk
Contorno di cime di rapa e pomodorini (per 2 persone)
30 Min
Bietole con emulsione di pomodorini
50 Min
Melanzane trifolate
40 dk